Vacature: Lead auditor Neokeurmerk

Jacobien Wagemaker

Functie

Omdat het aantal ziekenhuizen dat het Neokeurmerkprogramma aanvraagt boven verwachting is, zijn we op zoek naar een ouder die de visitaties in de ziekenhuizen gaat leiden.

Als voorzitter leid je – na een inwerkperiode – de visitaties in ziekenhuizen die het Neokeurmerk willen behalen of prolongeren. Hierbij beoordeel je of de zorg voor te vroeg, te klein of ziek geboren kinderen en hun familie, voldoet aan de kwaliteitscriteria die door ouders zijn opgesteld.

Het visitatieteam verzamelt informatie over de afdeling(en) door ouders en zorgverleners te interviewen en door de afdelingen, werkafspraken, en dossiers te bekijken.

De visitaties zullen met een 2e auditor worden voorbereid en nabesproken. De lead (1e) auditor, tevens voorzitter van het auditteam, is verantwoordelijk voor de rapportage.

Functie-eisen

Wil je een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de zorg voor te vroeg, te klein en ziek geboren kinderen? Lijkt het je leuk om bij ziekenhuizen in de keuken te kijken? Ben je bekend met deze werkzaamheden en voldoe je aan onderstaande functie-eisen? Dan ontvangen we graag je sollicitatie, voorzien van een CV.

  • Je bent ouder van een kind dat na zijn/haar geboorte moest worden opgenomen op een neonatologieafdeling. Je hebt deze gebeurtenis verwerkt en wil je ervaring gebruiken ter verbetering van de zorg voor deze groep kinderen en hun ouders;
  • Je hebt praktijkervaring met kwaliteitsmanagement in de gezondheidszorg (bij voorkeur in het ziekenhuis);
  • Je bent opgeleid tot lead auditor, bij voorkeur met een registratie in het International Register of Auditors;
  • Je bent flexibel, communicatief vaardig, sociaal, punctueel en leergierig;
  • Je bent in het bezit van een geldig B-rijbewijs.

Programmacoördinator

Heb je vragen? Deze kun je stellen aan Jacobien Wagemaker, programmacoördinator van het Neokeurmerkprogramma: neokeurmerk@couveuseouders.nl of (06) 44 64 05 24.

Solliciteren? Je kunt je motivatie met beknopt CV sturen naar neokeurmerk@couveuseouders.nl: t.a.v. mw. J.D.M. Wagemaker MSc, programmacoördinator Neukeurmerk

Het betreft een freelance opdracht voor langere termijn. Honorering wordt in overleg vastgesteld op basis van kennis en ervaring.